Tommy

TRI Profilbillede 04

Navn.: Tommy Søren Sørensen
Bopæl.: Møldrup
Født.: 1976 (Göteborg, Sverige)
Job.: Forsvaret

Jeg har alle mine dage været rigtig glad for at dyrke motion. (Idræt var klart mit yndlingsfag i skolen)
Der udover dyrkede jeg 1 divisions atletik i mine teenageår.
Da motion altid har betydet meget for mig, samt at et 8-16 job aldrig lige har været mig, så er forsvaret jo et oplagt karrierevalg for mig.

Jeg har løbet rigtig meget det meste af mit liv, og løb har altid været min favorit disciplin, men grundet et rigtig irriterende problem som jeg har døjet med i mange år, samt en tilbagevendende skade som jeg ikke rigtig kunne blive kvit, trods flere konsultationer og røntgen ved diverse ”eksperter” besluttede jeg mig i foråret 2012 for at løbet så pt måtte holdes på et ”hyggeplan” og det skulle være cyklen der skulle være mit ”våben”

Vil nok altid løbe, og hvem ved, en dag vender jeg måske tilbage for fuld styrke.

 

Hvorfor Ultrasport / Cykling.

Det er vel den ”sædvanlige” historie / grund som ved mange andre ultrasportsudøvere.

Distancen og kampen mod og med dig selv fascinerer og tiltaler mig, mere end det taktiske spil, og det hurtige ryk i en spurt.

De første mange år som løber var det meget tempo jeg satsede på. (Distancer op til ½ maraton) Men de senere år har interessen og fascinationen for distancen samt udholdenheden mere og mere vundet ind.
Det kommer sig nok af, at jeg elsker at træne. Træner gerne bare for træningens skyld og træner gerne alene.
Det med at ”ligge” der ude og kæmpe og virkelig mærke sin krop.
Kampen kan selvfølgelig godt ”krydres” med at der er andre konkurrenter, men den egentlige kamp har hver mand med sig selv.

Jeg er jo heller ikke helt ung mere, og modet er ikke hvad det har været, så det at ligge og ”slås” i et felt med de risici der med følger, samt at det taktiske spil, og det at ”den bedste mand” nødvendigvis ikke er ham der har de bedste ben på dagen, men ham der er bedst til at ligge på hjul, lurepasse og ”springe” frem til sidst, heller ikke lige er mit syn for en god og fair kamp.

 EN DAG UDEN TRÆNING ER EN DAG UDEN MENING!

Permanent link til denne artikel: http://www.tssweb.dk/tommy/

CV

2017 – Medarrangør Race Around Denmark (RAD) 2017 – CREW Race Across America (RAAM) Henning Larsen 2016 – CREW for Frederik Lassen under MELFARE 24 2015 – CREW ved Gerry Eddlemons UMCA Rekordforsøg Danmark Nord – Syd 2015 – CREW Race Across America (RAAM) Team Vestjylland HL 2014 – Med på TeamVestjyllandHL CREW 2014 – Member …

Træningslog

Tryk på billedet for at komme til træningslog

Kalender

Kontakt