Jeg kan tilbyde

Programlægning (Styrke / Kredsløb)

Er du nybegynder eller motionist, og mangler et træningsprogram, gennemgang af maskiner, introduktion til forskellige kredsløbs træningsmetoder, eller måske bare lidt inspiration til hvordan du kommer ”videre” i din træning, så lad os tage en snak om, hvordan vi får dig i gang / videre.

Spinning.

Har du / I selv cyklerne og stedet, men mangler en spinninginstruktør så kontakt mig, så vi kan aftale nærmere.

Har du et specielt arrangement / event – Polterabend, Firmaevent, Sportshold osv. og godt kunne tænke dig en omgang spinning. (Kan jeg også stå for dette i Viborg el. Skive. Omklædning og badeforhold samt selvfølgelig Spinningsal m. cykler samt instruktør) Kender I til et center der ligger ”bedre” for jer, og de har faciliteterne, vil jeg også gerne prøve at lave en aftale om vi kan afholde eventen der.

CREW.

Har du planer om at deltage i et ultraløb eller prøve at slå en rekord, og mangler et CREW medlem med stor interesse for Ultracycling / sport, Så lad os tagen en snak og se om jeg kan hjælpe dig frem mod dit mål.
Siden 2014 har jeg været en del af Henning Larsens CREW. Som i 2015 blev Nr. 4 i RAAM.
I 2012 var jeg en del af ”Danish RAAM Riders” CREW ved RAI (Race Around Ireland)

UMCA Rekordforsøg

Kunne du tænke dig at slå eller evt. lave en ny rekord. Kan jeg som UMCA Official overvåge og forhåbentlig godkende rekordforsøget (Selvfølgelig forudsat at du slår rekorden) 😉

Læs mere om rekordforsøg under UMCA her

Permanent link til denne artikel: http://www.tssweb.dk/jeg-kan-tilbyde/